10 Haziran 2010 Perşembe

Vücut dili esasları

Kuşlar, arılar, yaşlı insanlar, genç inslar, herkes bunu yapıyor. Neyi mi? Flört ediyorlar! Ve eminiz ki en iyi flört etme yollarından birinin dehiç bir şey söylememek olduğunu bilmiyorsunuzdur. Vücut dili ilginizi göstermek için en sağlam yollardan bir tanesidir. Doğru sinyalleri gönderdiğinizden emin olmak için 6 ipucunu uygulayın.


Siz farketmesenizde vücudunuzun kendineözel bir dili var. Oturma şekliniz , ellerinizle ne yaptığınız, bacaklarınız, konuşma, ne hissettiğinizi söyleme şekliniz, ne düşündüğünüz ve en önemlisi karşınızda oturan erkeğe olan ilginiz bu dilin parçalarıdır. Vücut dilini tamamen kontrol altına almak istersiniz. Nasıl mesajlar gönderdiğinizin farkında olmak istersiniz ve karşı tarafa söylemek istemediğiniz bir mesaj göndermek istemezsiniz. Erkekler bayanların vücut dillerini anlamayacak kadar aptal değillerdir. Karşınızdaki erkek siz hareket ettiğinizde sizi izleyip hakkınızda bir çok bilgiye sahip olabilir. Vücut dilinizi karşı tarafa doğru sinyaller göndererek kendi yararınıza çevirebilirsiniz. Vücut dili cep telefonundan mesaj yazmaya benzer. Kısa bir bilgidir, hızlıdır ve doğrudan hedefe ulaşır. 


Bayanlar düşünmeden bir erkeğe olan ilgilerini fiziksel ipuçlarıyla belli ederler. Çok az ilgilendiğinizi belirten en bilindik işaretler saçı savurmak, saçı kıvırmak ve bacak bacak üstüne atmaktır. Bir bayan saçlarını savuruyorsa karşısındaki erkeğe heyecanlı olduğu mesajını veriyordur. Ve erkek eğer heyecanlanıyorsa 'benimle ilgileniyordur' diye düşünür. Bunun yanısıra, saç savurma, bacak bacak üstüne atmak gibi kendiniz ile övündüğünüzü gösteren bir harekettir. İlgi çekmenin veya seksi olduğunuzu göstermenin bir yoludur. Fakat karşı tarafa güçlü mesajlar ileten bir çok yol vardır. 

Hiç yorum yok: