23 Kasım 2018 Cuma

iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ön siparişe açıldı


            DİYELİM Kİ PARAN VAR ALDIN ETRAFINDA GÖRGÜSÜZ DERLER 

ülkemizde dolar bu kadar değeli olunca insanlar değil yurt dışından telefon getirmeyi yurt içinde alırken tedirgin oluyor  imkanı olanlar  çünki hem görgüsüzlük damgası yemek riskin var hemde açık hedef olama riskin var çünki cebinde 10 binliralık telefon taşıyınca bu kadar işsizliğin olduğu bir ülkede açık hedef olma riskin var alsan bir türlü almasan bir başka hükümetler yanlış yapıyor cezasını hem fakir halk daha da fakirleşerek çekiyor bir şekilde refah düzeyi yüksek insanlar ise hedef olma hatta hırsızlık ile mal yaptı deneme suçlaması ile karşı karşıya kalıyorlar bir söz var ya çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye buna inanmak istiyorlar ..

Apple’ın yeni iPhone modelleri iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ön siparişe açıldı. Peki iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ne kadara satılacak?


Apple Türkiye garantili satılan iPhone XS fiyatı 9.899 TL olarak görünürken, iPhone XS Max fiyatı ise 10.999 TL oldu. 4 Aralık’ta stoklara girecek olan iPhone XS’ler, 6 aylık alışveriş kredisi ile alınabiliyorlar.

Hiç yorum yok: