19 Nisan 2011 Salı

İlişkiniz ne kadar tatmin edici?


Bir ilişkiniz var, ama aradığınız ilişki olup olmadığını bilmiyorsunuz. Şimdilik işler yolunda gibi görünüyor ama zamanla her şeyin değişebileceğinden korkuyorsunuz. böyle durumlarda neler yaparsınız zamana bırakıp kuşkularınıza adım adım yaklaşmakmı yoksa ben kuşkumda haklıyım deyipte ilişkiyi bitirip yalnız kalmakmı mı ?

5 yorum:

Bucera dedi ki...

Konuşmak derim ama güzel güzel konuşmak.

ata_306 dedi ki...

doktorum her zamanki gibi uzlaşıdan uyumdan yanasınız konuşmak her zaman aynı frekansı tutturamıyoruz nedense en sevdiğimizle bile

blowininthewind dedi ki...

İnsan yitirmekten korkuyorsa önemsiyor demektir. Korkmuyorsan savrukça sorgulamadan tüketir gidersin. Korkulduğuna göre beklenilmeli.

ata_306 dedi ki...

blowininthewind tşkler güzel yorumunnuz için haklısınınız önemsediğimiz için onu kaybetmektende korkarız önemi olmayanı kaybetsek ne olurki fakar bu ayrımı her zaman yapabilecek kadar sağlam olamaya biliyor piskolojimiz

blowininthewind dedi ki...

Psikoloji öyle kırılgan temeller üzerinde ki belki o yüzden paldır küldür almamak gerekiyor kararları ama zor ne yazık ki. Bazen öfke bazen acı bazen de orantısız neşeyle olur olmadık kararlar alınıveriyor işte.